kermisnachten 2018


VZW Beverst-Heeft-Het gaat ondertussen haar 8ste jaar in. Ook in 2017 willen we weer feest vieren met alle Beverstenaren en mensen uit de buurt. De bands is reeds gereserveerd, onze vrijwilligers zullen weer op post staan en de ideeën rond randanimatie en inkleding krijgen en stilletjes aan vorm.

 

Onze Kermisnachten zijn stilaan maar zeker uitgegroeid tot een bekend evenement . Naast een sterk programma leggen we weer de nadruk op ‘beleving’. Dit jaar moeten we noodgedwongen uitwijken van onze feestweide naar de sporthal door de wegenwerken die aan de zonhoevestraat plaatsvinden. Ook na de pech van het noodweer van de voorbije editie willen we jullie toch zeker dit jaar weer een stormachtige kermis aanbieden. Iedere feestvierder van jong tot oud zal zich ook hier thuis voelen op onze alweer gezellig ingerichte feestsite.

 

Ons doel : mensen nog écht met elkaar in contact te brengen voor een borrel, pint, hapje, een lach, misschien zelfs hier en daar ook met een traan, hebben we in deze eerste zeven jaren zeker bereikt. Onze , nu toch al wel klassiekers, Kerstwandeling en de zoektocht naar ons reuzenpaasei, de zonnebloemactie, de jardins, beverst Plage en 3000 feestvierders tijdens onze laatste kermisnachten zijn daarvan het bewijs.

 

 

Op ons podium verschijnen op zaterdag DUPLICATE Live Band Koen & Jo. De party op zaterdag zal na de optredens verder doorgaan met onze huis dj Danny Merckx.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.